• "Chronische pijn Forum"
  • "Chronische pijn vereniging 't lichtpuntje"

Welkom op ons pijnforum

Dit Chronisch Pijn Forum, van de chronische pijn vereniging 't Lichtpuntje biedt je lotgenotencontact aan dmv een SMF forum.
Een bijzonder veilige en zeer volledig uitgeruste forumomgeving. Wij zullen trachten jouw gids te zijn doorheen dit forum en site. Immers, een site met honderden pagina's, vele functies, vele leden, dat moet wel even uitleg, niet? Daarom ook zijn uw vragen meer dan welkom. Vanaf deze, mss nogal drukke beginpagina, leiden diverse 'blokken' je naar de verschillende onderdelen van de site.
Als gast bezoeker en als je je nog niet hebt voorgesteld hebt u slechts toegang tot een klein gedeelte(5%) van ons forum. Registreer u daarom als lid op het forum. Het aanmelden op het forum is zeer eenvoudig, klik op REGISTREREN en vul het gevraagde in. Lees even de voorwaarden door en verzend uw aanmelding.

Uw registratie aanvraag zal na beoordeling geactiveerd worden door de beheerder. NIEUWE GEREGISTREERDEN: Stel je eerst even voor. Pas daarna zal je de volledige toegang tot het forum verkrijgen. LET OP: Je account zal verwijderd worden zonder enig bericht als: - je niet binnen 1 maand jezelf hebt voorgesteld. - drie maand na het voorstellen niets meer hebt laten horen van je.

image1

We denken liefst dat we vooruitgaan, en meestal is dat ook zo.
Grenzen worden verlegd en hindernissen overwonnen, kortom: ook wij groeien.


Maar niet elke stap leidt naar meer geluk en levensvreugde. Soms zijn we even het noorden kwijt, of bevinden we ons in een doodlopend straatje.

En dan is het goed even stil te staan, op adem te komen, zich te (her) oriënteren. De forumleden voelen allen zeer sterk aan hoe belangrijk het is om met mensen te kunnen praten die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben, vooral omwille van het begrip en de (h)erkenning.
Als dan een lotgenoot even de rugzak helpt dragen, wordt het stappen weer lichter en lijkt de tocht minder zwaar.
Naar het forum

Lid worden?

Wat bieden wij je aan? .

Laatste gezondheidsnieuws

Recent nieuws ivm gezondheid en chronische pijn.

Medische infopagina's

Informatieve onderwerpen.


HTML hit counter - Quick-counter.net